Google zet reeds een tijdje in op responsieve websites daar iedereen tegenwordig een smartphone bij zich heeft en voortdurend online op zoek is naar informatie. In veel landen heeft het aantal smartphones het aantal desktopcomputers reeds overtroffen. Voor uw online aanwezigheid is het daarom van essentieel belang dat u een website heeft die geschikt is voor mobiele apparaten.

Waarom met een website geschikt gemaakt worden voor mobiele apparaten?De desktop versie van een site kan soms moeilijk worden bekeken en gebruikt op een mobiel apparaat. Bij niet aangepaste websites dienen de gebruikers in of uit te zoomen, of van links naar rechts swipen om de ganse pagina te kunnen zien. Dit kan voor veel bezoekers een bron van ergernis zijn en ertoe leiden dat ze de website verlaten. Een aangepast site met responsieve layout is daarentegen goed leesbaar en kan meteen worden geraadpleegd op een mobiel toestel.

Mobiel is essentieel voor uw bedrijf en zal dit ook blijven, of mensen nu over hun favoriete sportteam bloggen, werken aan een website voor het lokale theater of producten verkopen aan potentiële klanten. Zorg ervoor dat bezoekers een goede ervaring op uw site hebben wanneer ze deze bezoeken via een mobiel apparaat.

Stoepestraat 25b,
9960 Assenede

  • Mobiel: +32 497 58 40 40
  • Email:¬†
  • Ond.nr: BE 0842 519 531
© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden Website Software4U