Naast het ontwikkelen van een responsieve, mooie, informatieve, nuttige of actieve website is het ook belangrijk dat de potentiële bezoekers van de website deze website terugvinden.

Wanneer een nieuwe website online gezet wordt, is deze nog niet onmiddellijk geindexeerd door Google. Hier kan, afhankelijk van inhoud en segment enkele uren of dagen over gaan. Wanneer de bots van Google de site 'interessant' vinden zullen ze hier snel en genoeg aandacht aan besteden, indien deze maar één uit de zovele is zal het indexeringsproces iets langzamer gaan.

Het doel van zoekmachineoptimalisatie, of kortweg SEO, bestaat er in om de pagina's qua inhoud, technologie en laadsnelheid zo 'interessant' mogelijk te maken voor de bots van Google. Hoe eenvoudiger de bots hun weg en hoe beter de links (intern of extern), hoe hoger de website kan scoren.

Het optimaliseren van uw webpagina's om deze zo goed mogelijk te laten scoren bij Google is een intensief en tijdrovend werk waar men niet altijd garantie heeft dat het zal slagen. Doch is het zeker de moeite om de Google Analytics op te starten en uw pagina's te (laten) beheren om de scoring in Google optimaal te houden.

Doch is enige voorzichtigheid voorzien bij zogenaamde SEO-experts die u gegarandeerd een 1ste plaats garanderen, daar Google op heel regelmatige basis de regels wijzigt en misbruik van deze regels genadeloos kan afgestraft worden met een slechte ranking tot gevolg. Een degelijke optimalisatie van de pagina's is steeds beter dan een het goochelen met achterpoortjes.

Stoepestraat 25b,
9960 Assenede

  • Mobiel: +32 497 58 40 40
  • Email:¬†
  • Ond.nr: BE 0842 519 531
© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden Website Software4U