Het is voor velen onder ons een realiteit: voor iedere wijziging aan de website moeten we contact opnemen met de webbouwer en krijgen we hiervoor nadien netjes een factuur gepresenteerd. En dit terwijl het allemaal eenvoudig zelf aan te passen is wanneer de webbouwer gebruik maakt van een degelijk CMS of content management systeem.

Wij gebruiken standaard voor onze sites het open source Joomla systeem. Open source wil zeggen dat het systeem op zich gratis is en dat er een community achter zit die ervoor zorgt dat de ontwikkeling en vooruitgang van het systeem gegarandeerd is.
We gebruiken dus geen eigen ontwikkeld systeem waarmee u niet terecht kunt bij een andere leverancier, doch een open systeem dat op iedere webserver kan draaien.

Het systeem op zich is gratis, doch het aanpassen en op maat maken van de pagina's, onderdelen, menu's en componenten op de site zijn dit niet natuurlijk en vragen de nodige expertise. Doch eens de site volledig is opgebouwd en het onderhoud zich beperkt tot het bijwerken van de openingsuren of een kleine wijziging in de tekst of een nieuwe foto hier of daar kan na de meegeleverde korte opleiding zeker door uzelf verzorgd worden.

Doch dit is natuurlijk geen verplichting. Klanten met een onderhoudscontract kunnen steeds bij ons terecht voor de wijzigingen aan de bestaande site, dewelke in mate van fair use policy steeds zonder bijkomende kosten zullen worden uitgevoerd.

Stoepestraat 25b,
9960 Assenede

  • Mobiel: +32 497 58 40 40
  • Email:¬†
  • Ond.nr: BE 0842 519 531
© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden Website Software4U