Wij ontwikkelen uw website volledig naar wens.

Uw website is het uithangbord van uw bedrijf!  Iedereen gebruikt tegenwoordig het internet om snel informatie te vinden. Met smartphones en tablets is het aantal (mobiele) gebruikers ook sterk gestegen. Wij ontwerpen voor u een creatieve website die uw klanten een aangenaam bezoek garanderen!

Responsive site

Onze websites worden responsive gebouwd. Ze zullen correct en zoals het gewenst is, weergegeven worden op verschillende devices die kunnen gebruikt worden om uw website te bezoeken. Uw website wordt dus verschillende weergegeven op een desktop of een tablet.

Test uw website en zie of deze responsive is.

Zoekmachine optimalisatie

Naast het ontwikkelen van een website dienen er natuurlijk ook bezoekers te komen om uw product of dienst aan de man te kunnen brengen. Door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen trachten wij uw website op basis van uw zoekwoorden zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen (Google & Bing). Een SSL certificaat wordt ook standaard voorzien om het HTTPS protocol te promoten en uw bezoekers een veilige site te bieden.

Aantrekkelijk design

Ook het oog wil wat!
Dus ontwerpen wij u een aantrekkelijke én functionele site naar uw wens en volgens uw huisstijl.

Call to action

De bedoeling van uw website is naast informatie bieden over uw producten of diensten om de bezoekers aan te zetten om een offerte aan te vragen, informatie aan te vragen of een aankoop te doen. 
Wij voorzien gerichte Call-To-Actions op de meest interessante plaatsen in uw website.

Content management

Iedere website wordt gemaakt op het Joomla platform, hetgeen u de mogelijkheid geeft om via het CMS zelf aanpassingen te maken aan uw website.

Duidelijke offerte en correcte prijs

Wij maken na de analyse van uw wensen en behoeften een duidelijke en allesomvattende offerte met een correcte prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij oplevering van het project. 

Recente realisaties

websiteontwikkeling.jpg
 
  • Ook voor u een responsive website,
  • Die scoort in de zoekmachines,
  • Een website met een mooi design,
  • Die uw bezoekers aanspoort om actie te ondernemen,
  • Een site die u zelf kan beheren
  • En aan een correcte prijs wordt opgeleverd en onderhouden.
 

Snelle info?

Stoepestraat 25b,
9960 Assenede

  • Mobiel: +32 497 58 40 40
  • Email:¬†
  • Ond.nr: BE 0842 519 531
© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden Website Software4U